Over Ons

 
 

Let’s Euronize

Euronize Staffing Solutions is opgericht vanwege het ontstaan van een probleem in de Nederlandse klinieken. Het was bijna onmogelijk om gediplomeerde verpleegkundigen in de gezondheidszorg te vinden. Aan de andere kant was het veel gemakkelijker om hoogopgeleide en gecertificeerde verpleegkundigen te vinden voor gevestigde klinieken in Spanje vanwege de hoge werkloosheid in dat land. En zo ontstond het idee van Euronize, want: Euronize helpt om het tekort aan mensen in Nederland op te lossen en de werkloosheid in Spanje te verminderen door de Europese werkkrachten opnieuw te verdelen. Naast zorgprofessionals richten wij ons ook op gecertificeerd logistiek personeel.

Onze Werkkrachten

Euronize werft en screent zijn kandidaten altijd onder andere op onderwijs, ervaring, capaciteiten en motivatie. Ons personeel is hoog opgeleid, gecertificeerd, enthousiast en nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren. De culturele fit van een medewerker is belangrijk voor alle betrokken partijen, daarom richten we ons niet alleen op taal, maar ook op sociale inclusie, Nederlandse cultuur en gewoontes. We bouwen langdurige relaties op door consistent en betrouwbaar te zijn.

Begeleiding en deskundigheid

Euronize ondersteunt, begeleidt en adviseert zijn partners en klanten te allen tijde. Door deze intensieve samenwerking creëren we de meest ideale omstandigheden om de gewenste doelen te bereiken. Onze unieke begeleiding en het trainingsprogramma zorgen ervoor dat Europese verpleegkundigen en logistiek personeel een kwalitatieve taal- en cultuurcursus krijgen én de nodige begeleiding om te wennen aan het leven en werken in Nederland.

Personeelspartner

We spelen een rol voor alle partijen. Aan de ene kant door samen met onze klanten en partners te werken aan de vraag naar hooggeschoold personeel en aan de andere kant door ons Europese personeel te trainen dat graag in hun vakgebied wil werken. Euronize Staffing Solutions zorgt voor de werving van hoogopgeleid en gecertificeerd Europees personeel in de gezondheidszorg en logistieke sector. Wij zorgen voor alle noodzakelijke registraties en regelen alle officiële documentatie. Bovendien ondersteunen we ons personeel te allen tijde en helpen we managers van onze klanten op elke mogelijke manier.

 
 
euronize-aboutuspic1 (1).jpg

Gekwalificeerd Personeel

Euronize is een internationale en snelgroeiende organisatie uit Nederland, die tijdelijke en langdurige werkkrachten aanbiedt. We richten ons voornamelijk op de gezondheidszorg en logistiek en werken alleen met hooggekwalificeerde professionals. Onze missie is om het tekort aan personeel in de gezondheidszorg en logistieke sector op te lossen door gebruik te maken van onze diepgaande praktische aanpak en een ervaren netwerk van recruiters in Spanje.

 
 

Hoe wij werken

Voor onze partners:
Samen met onze partners bouwen we een gepersonaliseerd plan waarin staat wat voor soort mensen nodig zijn, wanneer ze nodig zijn en voor hoe lang. We willen uw bedrijf leren kennen en gaan verder dan alleen het leveren van geweldige mensen. We bouwen graag samen aan een gestructureerd plan voor een succesvolle toekomst.

Voor onze medewerkers:
Wanneer je voor Euronize in Nederland werkt, zorgen wij ervoor dat alles is geregeld. Wij helpen je bij het regelen van de juiste huisvesting, de nodige verzekeringen en natuurlijk de vaste en tijdige betaling van je salaris, om maar een paar voorbeelden te noemen.

 

Persoonlijke aandacht

Wij organiseren sociale evenementen, helpen ons personeel bij het vinden van een geschikte woning in de buurt van hun werkplek en helpen hen met de nodige verzekeringen. Bovendien kunnen we helpen met taalbarrières, scholing, werk van partner en meer. Dit onderstreept onze wens om meer te zijn dan een werkgever voor professionals in de gezondheidszorg en logistiek: wij zijn een partner die je kunt vertrouwen.

georganiseerd

Euronize is een georganiseerde en professionele organisatie met veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat alle salarissen op tijd worden betaald, wij regelen alle verzekeringen en vergunningen en bovenal zorgen wij ervoor dat je tevreden bent met je baan in Nederland!

Betrouwbaar

Goed en betrouwbaar werkgeverschap is erg belangrijk voor ons. Wij voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die voor Euronize werkt, en we willen dat iedereen zich gewaardeerd voelt als ze voor en met ons werken. Wanneer je voor Euronize werkt, weet je altijd zeker dat je volgens de Nederlandse CAO werkt, dat betekent dat je dezelfde rechten en hetzelfde salaris hebt als een Nederlandse werknemer.
 

Werknemers

Wanneer je voor Euronize in Nederland werkt, zorgen wij ervoor dat alles is geregld. Wij helpen je bij het regelen van de juiste huisvesting, de nodige verzekeringen en natuurlijk de vaste en tijdige betaling van je salaris, om maar een paar voorbeelden te noemen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

 
Untitled-3.jpg